Het team

Het team

Wij bieden u graag meer dan gewoon een bos bloemen. Om van die bos bloemen een mooi boeket te maken heb je kennis en vaardigheden nodig.

Alle medewerkers van De Pronkkamer zijn daarom gediplomeerde bloembinders. Bovendien hebben we diverse specialisaties in huis, van modern tot klassiek.

Om nieuwe ontwikkelingen bij te houden en hun vaardigheden uit te breiden, volgen de medewerkers regelmatig trainingen en workshops.

Nancy, Lotte, Anouk Marieke, Femke en Joyce.

Nancy Riphagen- Bolleboom:

Ik werk al bij de pronkkamer sinds 2002 en heb bedrijf afgelopen april 2023 overgenomen van mijn schoonouders. Ik vind het een geweldig vak met veel diversiteit ,wij maken creaties voor alle facetten van het leven vanaf geboorte tot aan iemand komt te overlijden je krijgt een bijzondere band met de mensen die bij ons in de winkel bloemen komen kopen! Ik heb een 3 jarige opleiding gevolgd bij het zone college in Twello. Het leukste vind ik om alles aan te sturen, boeketten te maken en rouwarrangementen vind ik zo’n dankbaar werk! ( ook al klinkt het misschien raar) In een gesprek met de familie leer je iemand toch een klein beetje kennen en dat kan je weer vertalen in je bloemwerk. Ook ben ik verantwoordelijk voor de presentatie binnen en buiten en de bloemeninkoop, zo gaaf om de items die je zelf inkoopt te presenteren in de winkel en enthousiaste reacties van jullie te krijgen.

Anouk Albers:

Anouk is onze creatieve duizendpoot, vind alles leuk om te doen! Ze heeft klant tevredenheid hoog in het vaandel staan ( net als ons allemaal) en doet er alles aan om ze tevreden de deur uit te laten gaan. Rouwarrangementen zijn haar passie, van het gesprek met de nabestaande tot het creëren van een passend rouwarrangement. Als er ’s middags nog wat bestellingen bij komen vind ze het ook leuk om even een rondje dorp te maken in de Pronkbus dit houd het vak heel afwisselend volgens Anouk. Ze heeft een 3 jarige opleiding bloem groen & styling bij het Zone college in Zwolle gevolgd.

Marieke Nieuwenhuis:

Marieke vind het fijn om een beetje tempo te maken en heeft als de verse bloemen gebracht worden binnen no-time de bloemenhoek vol staan! Ook maakt ze de mooiste boeketten en vind ze het leuk om klanten te adviseren met interieur ! Ze heeft een 3 jarige opleiding gevolgd bij het Zone college in Zwolle.

Lotte Stegeman:

Werkt alweer heel wat jaartjes bij ons, is heel precies in haar werk en vind het super leuk om boeketten te maken. Ook het stuk administratie vind ze leuk om te doen en zit dan ook geregeld tussen de bedrijven door aan de telefoon of voert alle gemaakt orders in , in ons rekeningsysteem. Bruidsarrangementen maken is een passie van haar en vind het leuk om hun dag tot in detail te bespreken met het aanstaande bruidspaar. Ze heeft een 4 jarige opleiding gevolgd bij Aeres Velp.

BBL student: Femke

Femke is de jongste van het team en is echt leergierig en creatief en helpt graag klanten in de winkel. Haar passie is droogbloemen en staat ook vaak op haar krukje om de mooiste exemplaren uit de presentatie te halen. Femke volgt een 3 jarige BBL opleiding bij Aeres in Velp.

Joyce Wagemans:

Werkt alweer een jaar of 12 bij ons en is ondertussen afgestudeerd als bloem docent! Ze werkt fulltime bij Aeres in Velp maar vind het nog super leuk om 1 keer in de 2 weken een zaterdag te werken in ons mooie vak! Haar passie is prachtige verse en zijden boeketten te maken en neemt voor elke klant de tijd om ze tevreden de deur uit te laten gaan.